top of page

Rólam

Személyes és céges márkaépítő tréner, marketing és kommunikációs szakértő és tanácsadó vagyok, az Alpha Travel & Marketing SEE szerbiai és magyarországi cégének az alapító tulajdonosa.

Több mint 20 évet töltöttem az IBM-nél, ahol a marketing és kommunikáció különböző területein dolgoztam. 2011-től vezetői pozícióban tevékenykedtem Magyarországon és a régióban ((Közép- és Kelet-Európa, DACH, Közel-Kelet és Afrika), ahol multikulturális csapatokat irányítottam, és széleskörű tapasztalatot szereztem ezen a területen. Nyelvtudásom, amit kétnyelvű környezetben szereztem, az üzleti világ felé nyitotta meg számomra az ajtót. Bár eredetileg német nyelvtanárnak készültem, a marketing hamar az igazi szenvedélyemmé vált.

 

Az ügyfeleim számára a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtom, hogy segítsem őket a sikeres üzleti eredmények elérésében.

Számomra rendkívül fontos a márkaépítés, legyen szó a személyes vagy céges brandingről.

 

Emellett üzleti stratégia megalkotásában, marketing és kommunikációs terv elkészítésében, valamint a digitális marketing terén is segíteni tudok a vállalkozóknak.

Szerbiai cég elérhetősége

Alpha Travel & Marketing SEE d.o.o.

Vrtna ulica 15, 24000 Szabadka

PIB: 109826692

MB: 21249785

Untitled design (7).png

Alpha Marketing 

Branding, stratégia, marketing

"Véleményem szerint,  minden a márkaépítéssel kezdődik, amihez meg kell egy jó stratégia, amit pedig csak is egy jó marketing tervvel tudunk megvalósítani."

bottom of page